anmeldelse-testNintendoSNES (Super Nintendo/Famicom)

Skal vi spille… The Addams Family (SNES, 1992)?

De av dere som spilte en del spill på 80- og 90-tallet vil nok huske at Ocean ga ut mange spill basert på lisenser fra filmer. The Addams Family til Super Nintendo er et av disse. Så spørsmålet er om vi skal spille The Addams Family…

The Addams Family (SNES, 1992)

The Addams Family er et tradisjonelt platformspill på de aller fleste områder, bortsett fra et. Mens de aller fleste spill i denne sjangeren spilles lineært hvor det ene brettet/verdenden følger etter den andre, står man mye friere her. Det er nemlig huset som er senteret for spillet og en slags hub. Inne i huset kan man gå inn dører på de forskjellige etasjene som fører til en verden. Også på utsiden finner man veier til forskjellige brett.

Denne friheten gjør at man kan spille brettene i den rekkefølgen man selv vil og kanskje ta de man føler seg best på først.

Du styrer Gomez Addams. Historien forteller at han en dag kommer hjem til et tomt hus. Alle de andre i familien er borte og det er dem han må finne.

Brettene foregår forskjellige steder i huset, men også utendørs. Grafikken er god og detaljert, men kanskje litt mye bruk av mørke farger. Lydeffekter og musikk er helt grei. Synes kanskje musikken enkelte ganger høres litt for mye metallisk ut. Liker kanskje bedre musikk på Amiga utgaven som jeg har spilt demoen til.

Du starter med kun to hjerter og dreffer du en fiende, så forsvinner et. På noen av brettene synes jeg disse hjertene forsvinner vel raskt. Heldigvis kan du plukke opp både hjerter og ekstraliv, samt penger på brettene du spiller.

The Addams Family er vel egentlig et helt greit spill. Og jeg må nok øve på litt på timing slik at disse hjertene ikke forsvinner så raskt på enkelte av brettene.

Tittel: The Addams Family
Utvikler:
Ocean Software

Utgiver: Ocean Software
Utgitt: 1992
Kategori: Platform
Spillerere: 1
Platform: Super Nintendo

The Addams Family (SNES, 1992)

The Addams Family (SNES, 1992)

The Addams Family (SNES, 1992)

The Addams Family (SNES, 1992)

The Addams Family (SNES, 1992)

Legg igjen kommentar