NintendoNintendo Switch

Førsteinntrykk: Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch, 2023)

Et spill mange har gledet seg til denne uka er Super Mario Bros. Wonder på Nintendo Switch. Offesiellt lanseres det i dag 20. oktober, men jeg var så heldig å få mitt ekesmplar i posten dagen før.

Det betyr at jeg har spilt Super Mario Bros. Wonder i noen timer nå og har fått et visst inntrykk av spillet. Jeg må si jeg liker det veldig godt. Her har du et morsomt og underholdende platformspill som vil gi deg glede og utfordringer.

Brettene er varierte og dekker en rekke ulike temaer. Tradisjonen tro i Mario-spill, er også dette veldig fargerikt. Flott musikk som gir det ekstra lille. Her dukker det også opp en morsomhet i et av de første brettene som er ganske morsomt.

Brettene er gradert med stjerner etter vanskelighetsgraden det har. Og det kan jo være greit å vite før man tar fatt på et brett. Noen av brettene har jeg hatt litt problemer med. Men jeg føler det er meg som spiller og ikke utviklerne som er skyld i det.

Du kan samle på både nøtter, stjerner og andre ting som lar deg åpne nye ruter og baner i spillet. Derfor kan det fort hende at du må spille et brett på nytt for å få med deg alle tingene.

Denne gangen får Mario helt nye egenskaper. Han kan blant annet bli en elefant som du vil treffe på det første brettet. Veldig greit å mer eller mindre bare kunne dundre på det som er.

Førsteinntrykket mitt av Super Mario Bros. Wonder er veldig bra. Så langt synes jeg dette er et godt spill og jeg gleder meg til å utforske Flower Kingdom. Om det ikke går i glemmeboken, så satser jeg på en anmeldelse etter hvert (kan ikke love når). God helg og god spilling!

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch, 2023)

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch, 2023)

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch, 2023)

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch, 2023)

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch, 2023)

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch, 2023)

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch, 2023)

Super Mario Bros. Wonder (Nintendo Switch, 2023)

Legg igjen kommentar