anmeldelse-testNintendoNintendo Switch

Mini-anmeldelse: Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Nintendo Switch, 2019)

Mario og Sonic har det siste tiåret og vel så det kommet sammen for å delta i de olympiske leker. Og sommer OL i Tokyo er intet unntak. Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 blei sluppet i 8. november 2019 her i Europa i god tid før OL i Tokyo, Japan. Det skulle vise seg å bli i ekstra god tid. Siden korna-pandemien slo til i 2020 og sommer OL blei flyttet til 2021 med start 23. juli, et år senere enn planlagt.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Nintendo Switch, 2019)

Du har litt forkjellige moduser å velge mellom. I Quick Match finner du 21 OL-grener samt tre drømmegrener. Du kan blant annet velge mellom 100m, katate, boksing og fekting. Her kan du spille alene eller sammen med tre andre venner. Dere spiller da på tur. Du kan velge vanskelighetsene Normal, Hard og Very Hard. Det er 20 figurer å velge mellom.

Dessuten kan du velge Tokyo 1964 som er en 8- og 16-bit retrovariant av sommer OL. Den består av 10 grener og er ganske kult for oss som liker retro. Her kan også slå av og på analogt TV (altså en CRT-effekt).

I Story Mode blir Mario og Sonic sugd inn i TV-spillet Tokyo ’64. Her må de spille seg gjennom forskjellige øvelser og minispill for å komme seg tilbake til den virkelige verden.

Local Play lar deg spille mot andre spillere lokalt som har spillet, mens Online Play lar deg spille mot folk på nettet.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 er et greit spill og kanskje da spesielt om du spiller sammen med fler. Det jeg virkelig savner i dette spillet, er en olympisk modus. Du spiller kun øvelsene en og en. Det går ikke an å velge for eksempel fire-fem favoritt øvelser, spille dem, for så å få kåret en vinner. Det hadde spillet gjort enda gøyere å spille.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Nintendo Switch, 2019)
Mario gjør det godt i løping.
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Nintendo Switch, 2019)
Boksing kan være hardtslående.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Nintendo Switch, 2019)

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Nintendo Switch, 2019)
Lengdehopp i retrostil.

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Nintendo Switch, 2019)

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Nintendo Switch, 2019)
Story Mode

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (Nintendo Switch, 2019)

 

Legg igjen kommentar