anmeldelse-testPlaystation 3 (PS3)Sony

Fra arkivet: Anmeldelse – Smash ‘N’ Survive (PS3, 2012)

Jeg rotet litt rundt på bloggen min og kom over denne anmeldelsen av Smash ‘N’ Survive til PlayStation 3 som jeg skrev i 2012. Innlegget blei første gang publisert på frankeivind.net 3. mars 2012 og var opprinnelig på engelsk. Anmelderkode den gang kom fra Freeform Communications.

Smash ‘N’ Survive (PS3, 2012)

Smash ‘N’ Survive er laget av Version 2 Games og er deres første spill. Det er eksklusivt for Playstation Network.

Dette er ikke et racingspill, men mer destruction derby; knus, krasj og samle.

Det er totalt 30 biler du kan låse opp under spillets gang og disse kan du tilpasse etter eget ønske. På de 10 tilgjengelige bane i spillet får du oppdrag for å overleve i en bestemt tid, samle gjenstander som er spredt rundt om på banene eller kjøre gjennom kontrollpunkt før tidsfristen går ut.

Bilene kan tilpasses, om noe begrenset. Det påvirker ikke bilens ytelse, bare utseendet. Så det ender med at jeg finner en bil som har god fart og bra kontroll.

Det er også en flerspillermodus i spillet. Det er bare delt skjerm. Så du må spille det fysisk med vennen din side om side på sofaen. Det hadde vært greit med en online-modus her, men løp og ødeleggese sammen med en venn er også morsomt.

Grafikken føles litt grunnleggende. Partikler, som flammer, virker litt flate, og jeg har lagt merke til at når bilen brenner foran, klipper grafikken. Der det burde vært flammer, ser du en tom firkant. Det hadde ikke gjort noe å bruke lyse farger (kanskje ikke Nintendo-lyse). Det meste av spillet føles veldig mørkt. Også, ‘musikken’ i menyene gjør meg gal. Det er et 10 sekunders riff spilt om og om igjen.

Smash ‘N’ Survive er sannsynligvis ikke min type spill. For min del er det ikke gøy nok. Selv med mangel på online flerspiller, vil du ha det gøy å spille mot en venn i samme rom..

Legg igjen kommentar