anmeldelse-testPlaystation 3 (PS3)Sony

Minianmeldelse: Gran Turismo HD Concept (PlayStation 3, 2006)

Gratis er alltid bra og julaften 2006 kunne PlayStation 3-spillere i USA og Japan laste ned Grand Turismo HD Concept. Og det helt gratis. Vi i Europa måtte vente til 23. mars 2007. Selv kjøpte jeg ikke PS3 før i august 2007, men det var jo gratis og blei lastet ned da.

Dette er et bilspill med kun en bane og er som navnet antyder et konsept for et nytt Gran Turismo-spill. Men det er 10 biler man kan låse opp og bruke, i tillegg til drift-modus.

Du kjører helt alene på banen og det er dermed deg mot klokka. For å få bedre tid er det bare å ta lærdom fra forrige runde. Finne ut når man bør bremse ned og hvor mye man kan kutte en sving uten at det går ut over for mye fart eller at man krasjer inn i et gjerde.

Selv om du er alene på banen, så står det folk langs hele løypa og heier på deg. Grafikken er fin, både biler, folk og andre ting du passerer.

Jeg synes kanskje at spillet mangler den store fartsfølelsen. Men det kan ha noe med at det er en del svinger og at du aldri helt får opp den store farten.

Selv om Grand Turismo HD Concept er tatt vekk fra PlayStation Store for lenge siden, fungerer faktisk den internettbaserte highscore-lista enda. Det blei aldri noe av dette spillet, men ble i steden Gran Turismo 5 Prologue.

Grand Turismo HD Concept (PlayStation 3, 2006)
ovedmenyen til Grand Turismo HD Concept.

Grand Turismo HD Concept (PlayStation 3, 2006)

Grand Turismo HD Concept (PlayStation 3, 2006)

Legg igjen kommentar