anmeldelse-testFra arkivetPlaystation 3 (PS3)Sony

Fra arkivet: Anmeldelse – Wheels of Destruction (PlayStation 3, 2012)

Jeg har rotet litt i arkivet mitt og fant en anmeldelse av Wheels of Destruction til PlayStation 3 som jeg publiserte 4. april 2012 på frankeivind.net, samme dag som spillet kom ut. Anmeldelsen blei opprinnelig skrevet på engelsk. Anmelderkoden den gang blei gitt av Freeform Communications.

Wheels of Destruction (PlayStation 3, 2012)

De siste månedene har det kommet flere crash-smashing-survival bilspill. Wheels of Destruction er det nyeste tilskuddet i denne sjangeren, og det så lovende ut.

Spillet

Wheels of Destruction gir deg nok å spille med for et nedlastbart spill. Det er tre forskjellige modus du kan velge: Death Match, Team Death Match and Capture the Flag. Alle kan spilles både lokalt og på nettet.

Hver av modiene kan mikses og matches med de fem byene/kartene som er tilgjengelig: Paris, Seattle, London, Tokyo og Rome. Men de kunne egentlig vært hvilke som helst byer, siden de ikke likner på byene de skal etterlikne.

Grafikken ser veldig bra ut. Mye bedre enn Smash ‘N’ Survive som jeg har anmeld tidligere. Spillet er lagd med Unreal-motoren og lastetidene er gode.

Kontrollen

Kontrollen er virkelig dårlig. Du styrer egentlig ikke bilen, men våpenet på toppen av biltaket. Bilen snur seg den veien du skyter, men kun etter en kort forsinkelse som for meg gjorde det veldig vanskelig å styre.

Det er ‘alternative’ kontroller oppsett, men de bare bytter om bremse, gass og skyting. For meg hadde det vært bedre om den ene analogkontrolleren styrte bilen, mens den andre beveget geværet.

Konklusjon

Wheels of Destruction kunne vært et godt spill, men den dårlige kontrollen på bilen gjør at jeg ikke har lyst til å spille dette spillet.

Spillet er tilgjengelig på PS3 til €9.99/£7.99.

Legg igjen kommentar