coverdiskmagasin-blader

Agaton nr 1-1992 – Hva skjuler seg på disketten?

Hva skjuler seg på disketten? denne gangen tar jeg en liten titt på innholdet til Amiga disken for Agaton nr. 1 1992. Nå er jeg faktisk usikker på om Agaton var et blad, eller om denne disken kom med et annet blad. Om noen vet, skriv gjerne en kommentar.

Denne disken husker jeg at brukte en god del. Ser at jeg trolig trengte litt mer plass, for jeg har slettet innholdet til programmene QLens, CD-Cat og Amos-mappen. Trolig brukte jeg ikke disse så mye.

FreePaint

Før jeg fikk tak i en piratkopi av Deluxe Paint (hvem gjorde ikke det), var det FreePaint som gjaldt. Programmet blei veldig mye brukt og hadde alle basisfunksjonene man trengte for å kunne utfolde seg på Amigaen.

bBase II

Et enkelt databaseprogram hvor man lett kunne lage oversikt over ting man trengte å ha kontroll på. Jeg husker at jeg brukte programmet til å lage adresseliste på folk jeg gikk og hadde gått i klasse med. Så hadde jeg visst lagd en oversikt over innholdet på 17 Bit PD diskene jeg hadde. Dette hadde jeg glemt at jeg gjorde.

D-Copy

Med dette programmet kunnet man ganske lett kopiere disketter og var vel kanskje mest myntet på kopiering av spill.

Legg igjen kommentar