anmeldelse-testPC

Skal vi spille… Star Wars: Episode I – The Phantom Menace demo (PC, 1999)?

I en eske på loftet fant jeg et lite pappcover som skulle vise seg å inneholde en demo av Star Wars: Episode I – The Phantom Menace. Denne demoen er sponset av Pepsi.

Du spiller som Obi-Wan Kenobi og Qui-Gon Jinn følger deg der du går. Når du kommer ut av rommet du starter i, og som raskt fylles opp med en type gass, må du raskt trekke opp lyssverdet og kjempe med forskjellige droider. Det er en rekke koridorer du må finne fram i og for å komme videre må du finne knapper som åpner de forskjellige dørene.

Jeg har ikke spilt så langt inn i demoen egentlig, mest litt for å prøve. Og for hver gang har jeg kommet litt lenger. For meg denne gangen var det viktigste å bare teste demeoen litt og se hvordan den var.

Jeg har dessverre ikke noen gammel PC, men har emulatoren PCem som fungerer veldig godt sammen med dette spillet og en rekke andre. Her har jeg intallert Windows 98 på det som skal etterlikne en Intel Pentium MMX 233 MHz med 128 MB RAM og et 4 MB grafikk kort. Og dette er ca de kravende demoen stiller.

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace kom ut på PC 18. mai 1999 i USA og 4. juni i Europa. Demoen var helt OK den og det kan godt tenkes at jeg har lyst til å spille mer av spillet. Det har jeg mulighet til, siden jeg har spillet i PlayStation utgave som kom ut i september samme år.

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace demo (PC, 1999)
Star Wars: Episode I – The Phantom Menace demo (PC, 1999)

Star Wars: Episode I - The Phantom Menac demo (PC, 1999)

Star Wars: Episode I - The Phantom Menac demo (PC, 1999)
Tittelskjermen til spillet.

Star Wars: Episode I - The Phantom Menac demo (PC, 1999)

Star Wars: Episode I - The Phantom Menac demo (PC, 1999)

Star Wars: Episode I - The Phantom Menac demo (PC, 1999)

Star Wars: Episode I - The Phantom Menac demo (PC, 1999)

Star Wars: Episode I - The Phantom Menac demo (PC, 1999)
Windows 98 og The Phantom Menace demo

Legg igjen kommentar