messer/utstillinger

Noen bilder fra Retromessa 2023

I år var Retromessa i Sandefjord 19. og 20. august. Jeg kunne ikke dessverre ta turen selv til Retromessa 2023, men min søster (link til hennes Instagram konto) var der og har sendt meg noen bilder som jeg kunne bruke i dette innlegget.

Ryktene sier at årets messe var bra. Nytt av året var også stedet hvor messen ble holdt. De fleste år har Retromessa vært i Runarhallen, men i år var de i Bugårdshallen. Hallen skal visst nok være svært grei, og min søster sa at til tross for mange bord med konsoller og maskiner, montere og slagsboder, var det god plass til å bevege seg og det føltes ikke trangt. Og det er jo bra.

Men det ble visst lettere kaotisk og lange køer, da Christopher Robin Omdahl og Victor Sotberg dukket opp for å signere og ta bilder. De er som kjent de norske stemmene til Mario og Luigi i The Super Mario Bros. Movie.

Min søster var fornøyd med årets messe!

Foto: © 2023 – Inger Kristine Rundholt

Retromessa 2023
Ulike datamaskiner man kunne teste ut.
Retromessa 2023
Commodore 64
Retromessa 2023
Sonic
Retromessa 2023
Ser ut til at det var nok av spennende montere å beskue.
Retromessa 2023
GameCube
Retromessa 2023
PlayStation og SNES
Retromessa 2023
Enda flere datamaskiner man kan spille på.

Retromessa 2023

Retromessa 2023
Christopher Robin Omdahl og Victor Sotberg er de norske stemmene til Mario og Luigi i The Super Mario Bros. Movie.

Retromessa 2023

Legg igjen kommentar