messer/utstillingernyheter

Retromessen 2020 i Sandefjord flyttes til august

Retromessa (tidligere Retrospillmessen) i Sandefjord annonserte i dag at messa flyttes fra juni til 28.-30. august pga av Korona-viruset. Og kan man jo skjønne. De informerte også om at billettene slippes denne uka.

Fra informasjonen på Facebook-sida til Retrosmessa:

For oss er det megaviktig at alle dere skal føle dere trygge på messa, at de tilreisende gjestene våre er trygge, og spesielt at dere er trygge på å sende barna deres til messa. På grunn av helsesituasjonen og fordi vi samler mange mennesker på ett sted, fant vi det riktig å utsette messa.

Vi har fått masse henvendelse i flere år om å flytte messa til høsten, og vi tror den nye datoen blir et fantastisk tidspunkt å arrangere på!

Vi håper dette ikke medfører for store omveltninger i planer for alle nostalgifans der ute, og ønsker alle en herlig pikselert uke!

Legg igjen kommentar