messer/utstillingernyheter

Retromessa i Sandefjord utsettes til 2021

Litt kjedelig, men kanskje ikke helt overraskende med tanke på at ting fremdeles er usikkert rundt korona-viruset og restriksjoner, Retrosmessa (tidligere Retrospillmessen) som skulle vært i Sandefjord 28.-30. august i år, blir utsatt til 2021. Ny dato kommer de tilbake til.

Men de har en gledelig nyhet også. I august skal de ha et digitalt event som erstatning for messa. Dato for det kommer. Så det blir spennede å se hva de vil gjøre der.

Uansett, så er det bare å glede seg til Retromessa i 2021! Det kommer nok til å bli knall bra!

Fra annonseringa på Facebook:

Dette er ikke en avgjørelse vi tar lett på. Hvert år gleder vi oss noe helt vanvittig til å se dere alle sammen i Sandefjord, men det aller viktigste for oss er at vi skaper en trygg arena for store og små besøkende, utstillere og crewet vårt.

Til dere som har kjøpt billetter til årets messe, ta kontakt hvis dere ønsker å få pengene tilbake. Til dere som velger å holde på billetten blir den selvsagt gyldig neste år.

Dere som har booket standplass allerede, vi kontakter dere fortløpende i løpet av neste uke.

Som erstatning for messa kommer vi til å dra i gang et direkte-arrangement du kan delta på hvis du ønsker å støtte oss, i løpet av august. Mer info om dette digitale arrangementet kommer snart.

Legg igjen kommentar