messer/utstillinger

Bare et par uker igjen til Retrospillmessen i Sandefjord

Fra Retrospillmessen 2018

Nå er det ikke lenge til Retrospillmessen i Sandefjord. Den går av stabelen lørdag 22. og søndag 23. juni i Sandafjord. Første messa jeg var på var i 2014 og med unntak av 2017 har jeg vært der hvert år siden da.

Jeg ser fram til årets messe. Først og fremst å få spillt litt spill, se på konsoller og maskiner og kanskje få kjøpt meg noe nytt. Men det er også noen gjester og paneler jeg gjerne vil ha med meg. En favoritt er nok Dave og Ravi fra The Retro Hour podcast. De har jeg hørt på siden jeg dro til Retrospillmessen i 2016.

I tillegg til dette er det også et par turneringen som man kan delta i. Den ene er NeoGeo World Tour 2 hvor man skal konkurere i King of Fighters 98 med mulighet til å vinne en plass i Neo Geo World Championship i Hong Kong. Dette skjer på lørdagen. Søndagen er det mulig å konkurere i Tetris med mulighet for finaleplass i Classic Tetris World Championship. Begge dagene blir det amatør turnering med mulighet for fine premier (loves det på nettsiden deres).

Jeg kan absolutt anbefale å besøke Retrospillmessen 2019 og har du mulighet, bør du gå begge dagene. Da trenger man ikke å “stresse” med å komme over alt på en dag.

For oppdatert info om messa, kan man sjekke på retrospillmessen.no eller Facebook.

Gjester som kommer:

 • Nerdelandslaget med Stian Blipp og Andreas Hedemann
 • David Wise (Rare)
 • Kevin Bayliss (Rare)
 • The Retro Hour m/Dave og Ravi
 • Chris Marlow (Conkers Bad Fur Day til N64)
 • Shawn Pile (Conkers Bad Fur Day til N64)
 • David Doak (Rare)
 • Slopes Game Room (Daniel Ibbertson er retro-Youtuber)
 • Øysteins blyant
 • Daniel og Simen (Youtubere)
 • Preben Fjell
 • Nils Axle Kanten (har laget tegnestripen Hjalmar)
 • Ignorance (streamer)
Programmet for lørdag 22. juni
Programmet for søndag 23. juni
Plakaten for Retrospillmessen 2019

Legg igjen kommentar