anmeldelse-testNintendoWiiWiiWare

Anmeldelse: Dr. Mario & Germ Buster (WiiWare, 2008)

Jeg har alltid likt puslespill og Dr. Mario på NES er et av dem. Ved lanseringen av WiiWare i 2008, var Dr. Mario & Germ Buster et av spillene som ble gjort tilgjengelig for kjøp. Dette var det første WiiWare-spillet jeg kjøpte og det på selveste lanseringsdagen. Spillet er kjent som Dr. Mario Online Rx andre steder i verden.

Har du spilt Dr. Mario i en eller annen form tidliger, så vet du hva dette går ut på.

Det finnes noen forskjellige modi å spille spille på. Du har den klassiske Dr. Mario-varianter hvor Mario, eller Dr. Mario i denne sammenheng, kaster ut piller i forskjellige farger som du må plassere og matche med virus som er i krukka. Du styrer på D-paden og kan rotere medisinen med 1- og 2-knappen.

Du kan velge om du vil spille alene eller sammen med en annen. Spillet støttet i sin tid også Nintedo WFC (spilling over internett), men den funksjonen er for lengst stengt. Du kan velge vanskelighets grad fra Easy til Hard. Og for å gjøre det enda vanskeligere eller kanskje litt lettere, kan hastigheten Mario kaster pillene på i Low, Med og High. På lydsiden kan du velge mellom hele fire forskjellige musikklåter. Det er de klassiske Fever og Chill i tillegg til Cough og Sneeze.

Virus Buster er en ny måte å spille Dr. Mario på. Opplegget er egentlig helt det samme, men du styrer spillet på en annen måte. Når medisinkapslene kastes, må du ta tak i dem med Wii-moten og styre medisinen til ønsket sted. Jeg synes egentlig dette var en litt kronglete måte å styre på.

Det var artig å få Dr. Mario & Germ Buster på Nintendo Wii i 2008. Dr. Mario var et godt spill på NES og det var gøy å kunne spille det på en ny konsollgenerasjon. 

Tittel: Dr. Mario & Germ Buster (PAL) – Dr. Mario Online Rx (resten av verden)
Utvikler:
Arika

Utgiver: Nintendo
Utgitt: Japan – 25. mars 2008. Europa – 20- mai 2008. USA – 26. mai 2008. 
Kategori: Puzzle
Spillerere: 1-2, lokalt og online
Platform: Nintendo Wii, WiiWare

Dr. Mario & Germ Buster (WiiWare, 2008)

Dr. Mario & Germ Buster (WiiWare, 2008)

Dr. Mario & Germ Buster (WiiWare, 2008)
Velg mellom Dr. Mario og Germ Buster.
Dr. Mario & Germ Buster (WiiWare, 2008)
Dr. Mario
Dr. Mario & Germ Buster (WiiWare, 2008)
Germ Buster
Dr. Mario & Germ Buster (WiiWare, 2008)
Du kan gjøre ulike innstillinger for spillet.

Dr. Mario & Germ Buster (WiiWare, 2008)

Dr. Mario & Germ Buster (WiiWare, 2008)
Det var mulig å ha fire forskjellige lagringer.

Legg igjen kommentar