anmeldelse-testPlayStation 2Sony

Anmeldelse: Burnout 2 – Point of Impact (PlayStation 2, 2002)

Burnout er en spillserie jeg liker veldig godt. Mitt første møte var Burnout 2 – Point of Impact på GameCube. Men dette spillet kom først ut på PlayStation 2 i oktober 2002, et godt halvår før det dukket opp på både GameCube og Xbox. Det er PS2 utgaven jeg har sett på her og har vel stort sett testet dette tidligere hovedsakelig på messer og utstillinger. Spillet har allerede blitt 20 år gammel!

Burnout 2 - Point of Impact (PlayStation 2, 2002)

Your aim is to race to the finish line through a series of checkpoints as quickly as possible.

Det er en rekke forskjellige modi i Burnout 2. Du starter med Offensive Driving 101 som er en liten kjøreskole for hvordan spillet virker. Dette er bare noe du må igjen.

Hoveddelen av spillet er Championship. Det er her du kjører løp mot tre andre datastyrte kjørere. Poeng blir delt ut etter som hvordan du plasserer deg i mål og dette avgjør om du til slutt får en pokal i gull, sølv eller bronse.

Et løp kan bestå alt fra en til tre-fire forskjellige baner. Det kan være så enkelt som som å kjøre en bane fra A til B, fire runder på en bane eller forårsake størst mulig krasj.

Det er i disse løpene som du åpner nye baner som kan spilles i andre deler av spillet. I Single Race spiller du enkelt bane mot tre andre datastyrte biler. Time Attack er kun deg mot klokka på en valgt bane. I Pursuit er det en bil som er merket som du skal krasje i. Og i Crash for crash skal du forårsake så mye skade du klarer. Disse modiene kan også spillet i multiplayer.

Etter hvert som du spiller får du tilgang til flere biler. Hvert bil har sine spesielle egenskaper. Noen er raske, men starter kanskje tregt. Andre sitter godt på veien og er lette å styre, men andre raskt kommer opp i fart. Men som ofte i andre spill, finner man raskt sin favoritt og bruker den bilen mye. Det er også mulig å bytte farge på bilene.

Spillet består av hele seks forskjellige områder som gir deg ganske varierte kjøreomgivelser; Pacific International Airport, Palm Bay, Interstate 88, Big Surf, Sunrise Valley og Crystal Summit.

Burnout 2 – Point of Impact er et veldig bra PlayStation 2 spill. Jeg har hovedsakelig spilt dette på GameCube og må nok si at grafikken på PS2 er hakket bedre. Bortsett fra det, så er spillbarheten og gleden like stor. Dette er et spill du bør ha spilt!

Tittel: Burnout 2 – Point of Impact
Platform: PlayStation 2
Utvikler: Criterion Games
Utgiver: Acclaim Entertainment
Utgitt: USA – 3. oktober 2002, EUR – 11. oktober 2002
Sjanger: bilspill
Antall spillere: 1-2

Burnout 2 - Point of Impact (PlayStation 2, 2002)

Burnout 2 - Point of Impact (PlayStation 2, 2002)

Burnout 2 - Point of Impact (PlayStation 2, 2002)

Burnout 2 - Point of Impact (PlayStation 2, 2002)

Burnout 2 - Point of Impact (PlayStation 2, 2002)
Burnout 2 – Point of Impact (PlayStation 2, 2002)

Burnout 2 - Point of Impact (PlayStation 2, 2002)

Legg igjen kommentar