anmeldelse-testPlayStation 2Sony

Anmeldelse: Ape Escape 2 (PlayStation 2, 2002)

Jeg hadde hørt om spillserien Ape Escape, men ikke spilt det før jeg fant det på PlayStation Now. Så da måtte jeg jo bare prøve Ape Escape 2 som kom på PlayStation 2 i 2002, men som spilles på PS4 med PlayStation Now.

Ape Escape 2 er et morsomt platformspill. Du styrer gutten Hikaru som har til oppgave å fange aper.

På begynnelsen av hvert brett står det hvor mange aper som finnes og som må fanges for å komme videre, og du får også hint til hvor noen av de befinner seg. Noen av apene er lett synlige. Andre må du lete etter. De kan befinne seg skjult bak ting, inni kasser eller liknende eller dukker opp når du passerer et hjørne.

For å fange apene har du en håv. Du vil også få andre som kan hjelpe deg til å gjøre det enkle å ta apene eller komme til der de befinner seg. Det kan være en rockering som gir deg ekstra fart eller et apparat som hjelper deg til å komme fram under vann.

Disse hjelpemidlene kan du knytte til hvilken som helst knapp du ønsker.

Du starter i et hovedrom hvor du kan ta deg til brettene. Lagre framgangen din eller prøve å få bonusmateriale på Gotcha Box med gullpenger, Gotcha Coins, som du samler på brettene. Du kan spille minispill som du åpner etter hvert og du kan øve deg på å bruke gjenstandene du har.

Kontrollen fungerer greit. Du bestemmer som nevnt selv hvilke knapper du vil knytte til gjenstandene dine. Men kameraet kunne kanskje vært litt bedre. Det føler jeg ofte må sentreres.

Banene er varierte med forskjellige temaer. Du trenger ikke ta alle apene på et brett for å komme videre, men du kan gå tilbake til tidligere brett. Det vil alltid være en ape eller to som kan være litt vanskelig å få tak på, sånn oppleves det i alle fall for meg.

Alt i alt er Ape Escape 2 på PlayStation 2 er morsomt og underholdene spill. Og har du PlayStation Plus, er det jo bare å prøve spillet.

Tittel: Ape Escape 2
Platform: PlayStation 2
Utvikler: Japan Studio
Utgiver: Sony Computer Entertainment
Utgitt: Japan – 18. juli 2002. Europa – 14. mars 2003. USA – 30. juni 2003
Sjanger: Platform
Antall spillere: 1

Ape Escape 2 (PlayStation 2, 2002)

Ape Escape 2 (PlayStation 2, 2002)

Ape Escape 2 (PlayStation 2, 2002)

Ape Escape 2 (PlayStation 2, 2002)

Ape Escape 2 (PlayStation 2, 2002)

Ape Escape 2 (PlayStation 2, 2002)

Ape Escape 2 (PlayStation 2, 2002)

Ape Escape 2 (PlayStation 2, 2002)
Ape Escape 2 på PlayStation Plus.

Legg igjen kommentar