Nintendo

Hva skjuler seg på Nintendo 64 promo VHSen?

Jeg kjøpte en tysk promo VHS for Nintendo 64 på eBay. Denne er fra 1997 så vidt jeg kan skjønne, men har ikke funnet ut hvor den kommer fra. Men jeg vil tippe at det er fra et magasin/blad.

VHSen tar en veldig rask titt på maskinvaren før den fortsetter med ca. 10 minutter med Super Mario 64. Deretter Blir det nesten fem minutter med Pilotwings 64 og nesten sju minutter med Wave Race 64. Og etter dette kommer det en rekke småklipp fra andre spill, blant annet Kirby’s Air Ride som aldri kom på Nintendo 64. Og Mario Kart 64 het på den tiden Super Mario Kart R.

Jeg har digitalisert VHSen og lagt den på YouTube i 720p widescreen, slik at den er lettere å spille av på moderne utstyr. Originalen er 576i 4:3. Jeg har brukt et program for lyd-til-tekst for å få undertekster på vidoen og brukt Google Translate for å oversette fra tysk til norsk. Dette er gjort av praktiske årsaker, da tysken min ikke er god nok til en slik oversettelse og at tiden ikke ville strukket til. Tekstingen er derfor ikke perfekt, men du vil få med deg det viktigste og hovedtrekkene.

På baksiden av VHSen kan du lese følgene:

Ut av drømmen! Nå blir alt virkelighet. Nintendo 64-infovideoen gir nå et innblikk i den helt nye dimensjonen av moro og gir rundt 30 minutter med interessant informasjon om den fantastiske Nintendo 64-maskinvaren og -programvaren. Inkludert er også gripende spillscener fra Super Mario 64, PilotWings 64 og WaveRace 64. Alle som har sett denne videoen ønsker å være de første til å se den. Nintendo 64 forhåndssalgskampanjen gjør det mulig: bestillingskuponger vil være tilgjengelig fra januar hos alle Nintendo-forhandlere og i Nintendo 64-spesialutgaven.

Nintendo 64 promo VHS (tysk)
Fronten på Nintendo 64 promo VHS…
Nintendo 64 promo VHS (tysk)
…baksiden…
Nintendo 64 promo VHS (tysk)
…og selve VHS-kassetten.

Legg igjen kommentar