NintendoNintendo 64Nintendo DSnyheterVirtual ConsoleWii U

Nintendo DS og N64 spill på Wii U Virtual Console

N64 & Nintendo DS på Wii U Virtual Console

Nintendo hadde en ny Nintendo Direct ved midnatt natt til 2. april. Av retro relaterte nyheter, var at Virtual Console på Nintendo Wii U nå får Nintendo DS og Nintendo 64 titler.

De første titlene til Nintendo DS er Mario Kart DS og Wario Ware Touched. Du kan sette opp de to DS-skjermene på ulike måter. Det er mulig å ha den øverste skjermen på TV og nederste på GamePaden. Du kan også ha begge DS skjermene på skjermene (TV/GamePad) samtidig, med den øverste DS-skjermen størst og med den nederste enten på høyre eller venstre side. Det er også mulig å ha en begge skjermene i et DS-skal som bilde under viser.

Dette virker veldig bra. I mai kommer Yoshi’s Island DS.

Dette er riktig nok ikke første DS-spill på Wii U Virtual Console. Brain Training dukket opp i fjor sommer, men den gang blei det bare med det spill. Er også kanskje litt rart at Nintendo ikke lanserer DS-spillene som nedlasting til Nintendo 3DS som allerede kan spille DS.

??????????????????????????????????????????

De to første spillene til Nintendo 64 på Virtual Console er Super Mario 64 og Donkey Kong 64. Førstnevnte har jeg bare spilt på DS og Donkey Kong har jeg heller ikke prøvd.

I mai kommer Paper Mario.

Prisen på både Nintendo 64 og Nintendo DS-spillene er £8.99, noe som sikkert betyr ca. 90 kroner.

??????????????????????????????????????????

Legg igjen kommentar