anmeldelse-testGame GearSega

Anmeldelse: Sega Game Pack 4 in 1 (Sega Game Gear, 1992)

Sega Game Pack 4 in 1 er en liten samlepakke med spill til Sega Game Gear og blei gitt ut i 1992 i Europa. Spillene har ingen navn, men Wikipedia bruker Flash Columns, Penalty Shootout, Tennis og Rally om dem. To av spillene, Tennis og Flash Columns, er gjennbruk fra det japanske spillet Kuni Chan no Game Tengoku fra 1991.

Sega Game Pack 4 in 1 (Game Gear, 1992)

Spillene som er med i Sega Game Pack 4 in 1 er relativt enkle. Og totalt sett er nok dette en litt svak sammensetning av spill. Men Sega Game Pack 4 in 1 var hovedsakelig solgt med nye Game Gear konsoller, så på den måten funker det jo på sin måte.

Flash Columns er i grunn Flash delen av Columns til Game Gear. Et puslespill jeg liker godt, og kanskje et av de beste spillene på denne kassetten.

Penalty Shootout er et straffesparkspill, men av den veldig kjedelig varianten. Her må man gjøre valg på forhånd hvor man skal skyte og stå, før man gjør det. Dette virker veldig unaturlig måte å gjøre det på. Likner på en måte litt på mitt spill.

Tennis er derimot et spill som fungerer veldig bra. Dette er gøy å spille. Sonic gjør også en kameo i spillet.

Rally er også et greit bilspill, men man føler kanskje litt fartsfølelsen. 260 km/t virker ikke så fort i dette spillet.

Grafikken er generelt god på alle spillene og lyden er grei. Dette er kanskje ingen höydare av en samling, men sett i lys av at Sega Game Pack 4 in 1 hovedsakelig blei solg sammen med nye konsoller, gjør den jobben sin.

Sega Game Pack 4 in 1 (Game Gear, 1992)
Tittelskjermen til Sega Game Pack 4 in 1.
Sega Game Pack 4 in 1 (Game Gear, 1992)
Flash Columns
Sega Game Pack 4 in 1 (Game Gear, 1992)
Penalty Shootout
Sega Game Pack 4 in 1 (Game Gear, 1992)
Tennis
Sega Game Pack 4 in 1 (Game Gear, 1992)
Rally

Legg igjen kommentar