Game GearMaster SystemMega Drive/Genesisreklame/brosjyreSega

Sega brosjyre fra 1991 – Her begynner eventyret

Jeg hadde en Sega Master System som barn. Og når jeg var innom butikker, rasket jeg gjerne med meg noen brosjyrer om det var tilgjengelig. I oktober 1991 (16. for å være nøyaktig) var jeg innom Bernhard Larsen eftf. som var den lokale leketøysbutikken i Risør. Her var det kommet en ny brosjyre fra Sega.

Her begynner eventyret. To dobbeltisder med Mega Drive konsoll, utstyr og skjermbilder fra spill. Det samme for Master System. Og ikke minst en dobbeltside om Game Gear. Og med det begynte jeg å sikle på denne konsollen. Tenk å ha en bærbar Master System, som det i praksis nesten var, med hele 4096 farger. Men det var først utpå 2000-tallet at jeg skaffet meg Game Gear.

Jeg har også lagd en PDF-utgave av denne brosjyren.

Her starter eventyret (1991)
Mega Drive og tilleggsutstyr.
Mange spennende spill til Mega Drive.
Master System II
Et bra utvalg av spill til Sega sin 8-bits maskin.
Sega Game Gear virket veldig fristende. Så ut til å være en flott konsoll. Denne siklet jeg veldig på, på begynnelsen av 90-tallet.

Legg igjen kommentar