reklame/brosjyreSega

Olympic Gold reklame fra 1992

I sommer fant jeg et lite reklameark for spillet Olympic Gold som jeg har datert 7. august 1992. Dette fikk jeg tak i hos Bernhard Larsen eftf. som var lekebutikken i Risør, da jeg vokste opp. Men jeg er faktisk litt usikker på om jeg tok det med meg da jeg kjøpte spillet, eller om jeg bare var innom butikken denne dagen. Kan jo også hende at det fulgte med spillet, men heller det husker jeg ikke.

Uansett, U.S. Gold presenterer her Olympic Gold som blei lansert før sommer-OL i Barcelona’92. De syv idrettsgrenene blir presentert på baksiden med både tekst og bilder fra de ulike konsollversjonene (Master System/Game Gear/Mega Drive).

Jeg har faktisk anmeld dette spillet to ganger. Jeg skrev en anmeldelse på bloggen i 2016, før jeg fant en rekke gamle anmeldelser med blant annet Olympic Gold anmeldelsen fra august 1992.

For de interesserte, har jeg også laget en PDF-utgave av reklamearket.

Forsiden på reklamearket for Olympic Gold.
Baksiden på reklamearket for Olympic Gold.

Legg igjen kommentar