Game GearMaster SystemMega Drive/Genesisreklame/brosjyreSega

Min egen Sega-folder fra 1991

Jeg samlet både på reklame/promo-materiale om TV-spill og utklipp fra kataloger, da jeg var yngre. Jeg fant denne Sega-folderen hos mine foreldre som jeg lagde i oktober 1991.

Folderen inneholder trolig utklipp fra litt forkjellige kilder hvor jeg har limt på en forside, og en side om Master System, Mega Drive og Game Gear.

Det er rart å tenke på at vi på denne tiden, altså 80- og 90-tallet, ofte hadde kun et skjermbilde av et spill å gå ut i fra når man skulle finne ut hvilket spill man ville kjøpe. Men disse skjermbildene var gull verdt, for det var nok til at man kunne drømme seg litt bort og håpe at man fikk spart opp nok penger til å kjøpe spillet.

Min egen Sega-folder (1991)
Forsiden på min Sega-folder.
Min egen Sega-folder (1991)
Master Sysem
Min egen Sega-folder (1991)
Mega Drive
Min egen Sega-folder (1991)
Game Gear

Legg igjen kommentar