anmeldelse-testGame GearSega

Anmeldelse: Woody Pop (Sega Game Gear, 1991)

Det er fint å kunne ha noen spill hvor man ikke trenger å investere så mye tid i. Et spill man kan ta fram når man har noen minutter til overs og bare vil spille litt. Woody Pop til Sega Game Gear er et slikt spill.

Woody Pop (Sega Game Gear, 1991)

Woody Pop kom originalt ut på Master System 15. mars 1987 og er dermed 35 år! Game Gear versjonen blei sluppet interasjonalt i 1991. Originalen kunne bare spilles med Paddle Control, en kontroller med en skruknott. På Game Gear styrer du med høyre og venstre pil.

Du har kanskje spilt Arkanoid, Breakout eller Alleyway og da vet du omtrent hvordan Woody Pop er. Her er brettene fylt med forskjellige brikker som du skal få bort med en ball som spretter rundt på skjermen. Du styrer en trestokk som du da skal prøve å styre spretten til ballen med.

Enkelte brikker du ødelegger gir deg gode bonusgjenstander som er til stor nytte, men andre gjenstander kan skade deg.

Grafikken er ganske enkel, men et spill av denne typen trenger ikke være så avansert. Musikk og lyd er også helt grei, kanskje litt typisk for sjangeren og enkle Game Gear spill.

Woody Pop er et helt OK spill om man har litt tid til overs.

Woody Pop (Sega Game Gear, 1991)

Woody Pop (Sega Game Gear, 1991)

Woody Pop (Sega Game Gear, 1991)

Legg igjen kommentar