messer/utstillinger

Retrospillmessen 2018 nærmer seg

Jeg gleder meg stort til Retrospillmessen 2018 som bare er et par uker unna. Retrospillmessenen foregår i Runarhallen i Sandefjord lørdag 12. og søndag 13. mai.

Om jeg ikke husker feil, har jeg med unntak i fjor vært på alle messene som har blitt arrangert.

På årets messe har de fått tak i en del spennende folk som jeg gleder meg til. En av mine favoritter er Ron Gilbert som had lagd Maniac Mansion, Monkey Island og nå sist i 2017, Thimbleweed Park. En annen favoritt er Al Lowe som lagde Leisure Suit Larry-serien. Husker jeg spilte seriene til både Gilbert og Lowe som ung.

Jeg hadde gledet meg til mannen bak E.T. til Atari 2600, Howard Scott Warshaw. Han har dessverre meldt avbud.

Men jeg ser virkelig fram til å se og ta på prototypen til Nintendo Playstation. Dette blir for meg en liten höydare.

Blir også morsomt med mannen bak stemmen til Mario, Charles Martinet. Det skal visst også komme YouTubere relatert til retrospill, men disse har jeg ikke så mye kjennskap til.

Og ikke minst, jeg gleder meg veldig til å prøve ut spill på forskjellige konsoller og datamaskiner. Det er jo tross alt det det hele handler om. Håper de har funnet fram litt obskure og ukjente maskiner, og spill.

Så da sees vi kanskje på Retrospillmessen 2018?

Dette er fra Retrospillmessen 2016

Legg igjen kommentar