Kickstarter

Kickstarter: Aktuelle retro-bøker og blader

Det er fortiden noe aktuelle retro-relaterte Kickstartere ute og går som jeg har støttet.

Commodore: The Final Years book

For en del år siden skrev Brian Bagnall boka Commodore: A Company on the Edge som tok for seg oppstarten av Commodore og suksessen med C64. Oppfølgeren Commodore: The Amiga Years kom på Kickstarter i fjor tror jeg det var. Til denne boka blei det visst så mye materiale som enten måtte kuttes bort for å få boka “tynn” nok til å kunne trykkes, eller så var det å dele boka i to. Og det er her Commodore: The Final Years. Denne boka er hovedsakelig skrevet ferdig, så det er stort sett redigering av boka som står igjen. Det blir et tykt monster på 5-600 sider.

Kickstarteren til Commodore: The Final Years går fram til 16. mai og målet er allerede nådd.

ZZap! 64 Annual 2019 – the next chapter

Det er alltid gledelig når Chris Wilkins har en Kickstarter. Han har lagd en rekke bøker som er flotte og interessante. Denne gangen er bladet ZZap! 64 som står for tur. Den tar altså for seg Commodre 64. Wilkins lagde i fjor Crash Annual for ZX Spectrum som var veldig flott. Så dette lover bra.

Kickstarteren ZZap! 64 Annual 2019 – the next chapter går fram til 27. mai og er allerede finansiert.

Eight-Bit Magazine 6

John Kavanagh har en god stund nå laget bladet Eight-Bit Magazine for 8 bits Amstrad, Atari, C64 og Spectrum som blir finansiert med Kickstarter. Målet er alltid lav slik at bladet skal bli lagd. For dere som ikke har vært borti dette bladet før, så er det innholdsrikt og interessant å lese.

Utgave 6 vil inneholde blant annet:

  • Repairing the BBC Micro Computer
  • The Sinclair ZX Spectrum
  • Games from the Movies (part 2)
  • Game Reviews
  • The Eight Bit Adventurer
  • Interviews, technical articles and more!

Kickstarteren til Eight-Bit Magazine 6 går helt fram til 31. mai og er allerede finansiert.

 

Legg igjen kommentar