diversemesser/utstillingerNintendo

Et lite besøk på Nintendo Store i New York

Om du har tatt turen til New York og du er litt interessert i TV-spill, så bør du nesten ta turen til Nintendo Store som befinner seg på Rockefeller Center. Det gjorde jeg på bryllupsreisen til nettopp New York.

Du kan faktisk bli skuffet når du kommer dit, for det ser nesten ut som en vanlig spillbutikk. MEN, og det er faktisk et stort men, dette er bare en av to Nintendo Store i verden. Den andre befinner seg i Tokyo, Japan. Dermed blir dette en veldig sjelden og eksklusiv butikk. Og bare det i seg selv er verdt et besøk.

Første etasjen er mer eller mindre dedikert Mario. Har finner du det aller meste innen Mario merchandise. Det vil si kopper, t-shorter, bamser og alt du kan tenke deg. Og borte et lite hjørne er det litt spill.

I andre etasje finner du mer merchandise fra blant annet Zelda og Pokemon. Her er det også flere spillstasjoner med Nintendo Switch hvor du kan teste forkjellige demoer av spill. Det er også en interaktiv storskjerm hvor du kan snakke med Mario. Det er også en liten utstilling med Nintendo sine konsoller.

Du kan også skanne QR-koden til din My Nintendo konto for å få 100 Platinum Coins. I tillegg kan den samme QR-koden skannes i kassen når du handler for å få Gold Points på samme måte som når du handler i eShop.

Jeg må si at det absolutt var verdt turen innom Nintendo Store. Veldig gøy å ha vært der!

Foto: © 2024 – Frank Eivind Rundholt

Nintendo Store - New Yourk
Nintendo Store i New York

Nintendo Store - New Yourk

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York
Det er mulig å skanne seg til 100 Platinum Point i Nintendo Store.

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York
En selfie i Nintendo Store

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

Nintendo Store - New York

 

Legg igjen kommentar