diverseNintendoWii U

Mine første brett på Super Mario Maker

Jeg har spilt Super Mario Maker på Wii U i en ukes tid nå, og det er veldig gøy. Ikke minst å lage egne brett, men også å prøve brett til kreative folk der ut.

Så etter å ha prøvd en god del brett og lagd litt selv, har jeg funnet ut en ting; less is more. Noen prøver å pøse på med fiender, penger og alt mulig. De beste brettene jeg har spilt, er de som har et veldig rent design og hvor ting som er plassert ut, har mer eller mindre en mening i brett.

Det blir selvsagt veldig mye prøving å feiling, men jeg har foreløpig lastet opp to brett.

Mini maze

Super Mario Maker: Mini maze

Dette var det første brettet jeg lagde, en liten labyrint. Det er et par mulige veier du kan ta. Kom gjerne med tilbakemeldinger!

Brettkode: 2DD9-0000-004C-F0A0

Pipe me!

Super Mario Maker: Pipe me!

Det andre brettet jeg har lastet opp, er jeg veldig godt fornøyd med. Synes det er likner et klassisk Mario-brett. Passe mengde med fiender og burde være greit å komme igjennom, selv jeg har sett at folk dør både her og der.

Brettet inneholder også skjulte veier, så det er bare å prøve seg litt fram.

Brettkode: EE84-0000-0053-8A45

One thought on “Mine første brett på Super Mario Maker

Legg igjen kommentar