messer/utstillingernyheter

Retromesse på ByLAN 2015

Retromesse på ByLAN 2015

Den første helga i oktober (2.-5. oktober) arrangeres ByLAN 2015 i Bergen. I den forbindelse vil det også arrangeres en retromesse med mulighet for å prøve en rekke konsoller og gamle datamaskiner. Så er du i Bergen den helgen, bør du få med deg dette. Jeg har vært på en del messer tidligere (kommer dessverre ikke på denne) og det er alltid gøy å prøve maskiner man tidligere bare har lest om.

Fra pressemeldingen:

For første gang blir det arrangert Retromesse i Bergen. Dette gjøres i samarbeid med ByLAN. Her blir det utstilling av gamle konsoller som NES, SNES, Vectrex, Jaugar, PS1 og mange flere. Det blir stort fokus på Retro datamaskiner som f.eks: Commodore Vic 20, C16, Pet, Max, Amiga, Amstrad, Atari, Apple med mer. Også IBM PC baserte maskiner stilles ut. Det lages fortsatt demoer til 8086 med CGA grafikk! Arkade og Pinball-maskiner har vi også.

Du trenger ikke bare se på, her kan du delta. De aller fleste maskinen kan du selv spille på, se demoer eller skrive dikt med WordPerfect på en pc fra 1988. Ta turen innom om du vil treffe likesinnede, eller bare vil se hvordan det var i «gamle dager». Eller du kanskje bare vil roe ned med et PC-World fra 1989, eller Hjemmedata fra 1984 en av våre sittegrupper. De aller minste kan lage retro figurer i plast-perler av gamle klassikere som Pacman, Megaman, Mario med flere. Be there!

Legg igjen kommentar