Legonyheter

The Legend of Zelda kommer som Lego i september | Great Deku Tree #77092

Det var utrolig artig, da jeg litt tilfeldig oppdaget i går, tirsdag 28. mai, at The Legend of Zelda kommer i Lego utgave 1. september i år. Det er pakken Great Deku Tree #77092 som kommer. Du kan bygge Deku treet enten slik det er i Ocarina of Time eller Breath of the Wild.

Jeg tenkte at denne bare må jeg ha. Men etter å ha sjekket Lego.com og så at prisen var på 3399,90 kroner, så dempet jubelen seg litt. Samtidig er det en stund til og muligheter for å spare opp litt penger, og kanskje andre nettsider som vil ha den litt billigere etter hvert.

Dette er et veldig fristende Lego sett å ha i samlingen sin.

Lego: The Legend of Zelda - Great deku Tree #77092

Lego: The Legend of Zelda - Great deku Tree #77092

Lego: The Legend of Zelda - Great deku Tree #77092

Lego: The Legend of Zelda - Great deku Tree #77092
Lego: The Legend of Zelda – Great deku Tree #77092

Lego: The Legend of Zelda - Great deku Tree #77092

Legg igjen kommentar