bøkerKickstarter

To nye bøker på Kickstarter

De siste dagene har jeg støtte to nye bøker på Kickstarter. Den ene boka er fra min favoritt podkast The Retro Hour og denne gleder jeg meg til å lese. Den andre boka er om PlayStation 3 og fra samme forfatter som har lagd en bok om PS Vita som jeg støttet, så denne tror jeg også kan bli bra.

The Retro Hour Book – The History of Video Gaming From Those Who Made It Happen

Podcasten The Retro Hour startet i 2015 og i hver episode intervjuer de folk som har vært en del av videospill historien. Det er folk som har lagd eller gitt ut spill, skrevet bøker eller på andre måter vært en del av spillhistorien/kulturen. 10 av favoritt intervjuene er med i boka med blant annet Nolan Bushnell, Ken Williams, Jeff Minter og Trip Hawkins.

I tillegg til intervjuer vil det også være andre artikler i boka som vil bli på over 400 sider.

Denne Kickstarteren går fram til 11. desember.

It Only Did Everything – The PS3’s unofficial history

Mannen bak denne Kickstarteren, Sandeep Rai, har tidligere gitt ut boka Vita Means Life som dekker PS Vita ganske godt. Denne gangen tar han for seg PlayStation 3 og på forskjellige spill og spillserier som The Uncharted, The Motorstorm, The Killzone og The Last of Us.

Boka vil bli på 320 sider.

Denne Kickstarteren går fram til 11. desember.

One thought on “To nye bøker på Kickstarter

  • Noen som har testet appen til Lavo.tv

    Reply

Legg igjen kommentar