anmeldelse-testFra arkivetMaster SystemSega

Fra arkivet: Rampage (Sega Master System, 1989)

Jeg fant ut at jeg hadde skrevet en veldig, veldig kort anmeldelse av Rampage for Sega Master System. Denne anmeldelsen første gang publisert på engelsk (og er derfor oversatt til norsk) på retro.frankeivind.net 3. mai 2014.

Jeg er vel kanskje ikke helt enig med konklusjonen min den gang. Spillet er greit nok det.

Fra arkivet: Rampage (Sega Master System, 1989)

Rampage er et arkade spill som kom ut i 1986 og konverter til Sega Master System i 1989.

Du spiller som et mutert menneske og kan velge mellom tre forskjellige karakterer. George er en gorilla, Lizzie er en øgle (lizard) og Ralph er en varulv. Din oppgave er å ødelegge bygninger i 10 forskjellige byer; San Fransisco, Los Angeles, Las Vegas, Dallas, St. Louis, Chicago, Detroit, Baltimore, Philadelphia and New York.

Sitat fra baksiden av spillesken:

Mass destruction has never been so much fun! And arcade superstars Ralph the Wolf, George the Ape and Lizzie the Lizard make a riotous wrecking crew. So go wild! Crunch the Concrete. Trash a Trolley. Snack on a Soldier. Have an Office Building for Lunch. Go on a RAMPAGE!

Spillet er morsomt den første gjennomkjøringen av brettene. Men det er 50 runder med akkurat det samme; klatre opp en bygning og ødeligge den. For meg ble Rampage for repetitivt og et spill du kan hoppe over.

Fra arkivet: Rampage (Sega Master System, 1989)

Fra arkivet: Rampage (Sega Master System, 1989)

Fra arkivet: Rampage (Sega Master System, 1989)

Fra arkivet: Rampage (Sega Master System, 1989)

Legg igjen kommentar