Amigacoverdiskmagasin-blader

CU Amiga coverdisk 74 & 75 – Hva skjuler seg på diskettene?

Coverdiskene på CU Amiga var en evig kilde for ny programvare og spilldemoer for meg på 90-tallet. Innholdet på coverdisk 74 og 75 fra februar utgaven av CU Amiga fra 1994 er noe jeg brukte ganske mye.

CU Amiga coverdisk 74&75 (1994)

Coverdisk 74

På coverdisk 74 finner du ikke mindre enn et norsk Amiga program, nemlig Scala 500. Dette er et program som kan brukes til å lage tekst og titler for videoproduskjon eller presentasjoner som i PowerPoint. Det er enkelt å bruke og fungerer fint på en helt vanlig Amiga 500. Dette var et program det var gøy å holde på med. Jeg har skrevet en lengre anmeldelse av Scala 500 som kan leses her.

Scala 500

Denne disken inneholder også programmet Circular Motion. Dette er et fysiskprogram hvor du kan forandre størrelse, masse, hastighet osv og se hvordan en kule oppfører seg. Kan faktisk ikke huske at jeg brukte dette programmet.

Circular motion

Coverdisk 75

En av demoene jeg har likt mest på CU Amiga sine disker, er nettopp denne som finnes på coverdisk 75. Det er nemlig en demo av spillet Simon the Sorcerer. Et tradisjonelt pek-og-klikk spill. Jeg likte musikken godt, ganske fengende. Grafikken er helt fantastisk. Spillet er i EHB-mode, half-brite mode, som betyr 64 farger. Detaljert og veldig fint.

Simon the Sorcerer

CU Amiga coverdisk 74&75 (1994)
CU Amiga coverdisk 74 (1994)
CU Amiga coverdisk 74&75 (1994)
CU Amiga coverdisk 75 (1994)

Legg igjen kommentar