messer/utstillingernyheter

Retrospelsmässan 2022 avlyst

Jeg hadde så smått begynt å tenke på Retrospelsmässan 2022 i Göteborg. Men i forrige uke blei dessverre denne messen avlyst.

Som vissa av er märkt och påpekat var det väldigt mycket “bokningsavgifter” i samband med biljettförsäljningen, vi hade lejt ut biljetthanteringen till arenans bokningsbolag och efter lite luskande visar det sig att dom utnyttjar sin position till att dubbelfakturera oss (och er). Tickster som stod för själva biljettsystemet har ingenting med det att göra.

Vi kan aldrig acceptera att svindlare agerar på våran och våra besökare bekostnad och har därför valt att ställa in evenemanget, då vi nu står utan lokal har vi ingen möjlighet att skjuta evenemanget framåt i tiden.

Retrospelsmässan 2022 i Göteborg skulle opprinnelig vært 4. og 5. juni. Jeg har vært et par ganger på messa, første gang i 2015.

Legg igjen kommentar