messer/utstillinger

Snart Retrospelsmässan 2019

Lørdag 4. og søndag 5. mai er det Retrospelsmässan 2019 i Göteborg. Det er første året messa går over to dager. Jeg har vært på messa to ganger tidligere. Første gang var i 2015 og andre gang i 2017. Dessverre har jeg ikke mulighet til å dra dit i år.

Jeg har likt meg godt på messa. Det har vært mange forskjellige maskiner man kan prøve og rikelig med salgsboder. Kan anbefale en tur til Göteborg første helga i mai.

Info om messa finner du på retrospelsmassan.se.

Her fra Retrospelsmässan 2017.
På Retrospelsmässan 2017 var det rikelig med pinballmaskiner. Det var gøy å prøve.
Retrospelsmässan 2015
The Great Giana Sister kom ut på C64, men blei trukket raskt fra markede fordi Nintendo mente det liknet for mye på Super Mario Bros. Det gjør at dette spillet er svært dyrt. Det ‘billigste’ jeg så på eBay, kostet 4000+. (2015)

Legg igjen kommentar