messer/utstillinger

Bilder fra Retrospelsmässan 2019

I år hadde jeg dessverre ikke anledning til å besøke Retrospelsmässan i Göteborg. Men min søster, Inger Kristine, tok turen dit og var på måte min utegående reporter. Hun har sendt over et knippe bilder til meg som jeg poster her på bloggen.

Jeg har vært på Retrospelsmässan både i 2015 og 2017. Og har kanskje syntes at en dag har vært litt lite. Men i år var det faktisk to dager, på lørdag 4. mai og søndag 5. mai. Det syntes min søster var veldig greit. Det var visst godt med folk begge dagen, men kanskje litt mindre på søndagen. Køene til spillmaskinene var omtrent like lange begge dager. Generelt var det visst god plass å bevege seg rundt på, selv med mange folk.

Et av høydepunktene for min søster var nok en konsert med spillrelatert musikk. Hun fikk visst også kjøpt seg et eller annet som seg hør og bør på en slik messe.

Jeg takker Inger Kristine for bildene. Du kan kan følge henne på Instagram-kontoen plingeringersgaming.

Mario viser vei.
Tobias og William signerer Blu-ray utgaven av Tillbaka till NES-tiden.
Dragon Ball Z 2 på SNES.
Commodore 64
Alex Kidd in Miracle World på Sega Master System 2. En av mine personlige favoritter.
Litt racing med Diddy Kong Racing på Nintendo 64.
Tac-2
PC-FX fra NEC.
Sonic på Dreamcast

Odyssey 2001
To forskjellige arcademaskiner: Galaxian og Time Pilot.
Enda flere arkademaskiner.
Det var også mange pinballmaskiner på Retrospelsmässan 2019.
Gothia Concentus hadde konserten Retro Gaming Symphony.
Spel&Sånt var en av selgerne på årets messe.
Det var mulig å kjøpte t-skjorter fra Pixel-shirts.
Grafiske trykk.
Enda mer spill man kunne kjøpe.
Min søster kjøpte seg noen NES og Mega Drive spill.
Og det blei visst enda mer Mega Drive spill på min søster.

One thought on “Bilder fra Retrospelsmässan 2019

Legg igjen kommentar