messer/utstillinger

En liten rapport fra SpillExpo 2021

Etter nærmest to år uten å kunne gå på noen utstillinger eller messer, var det fint å kunne besøke SpillExpo 2021 på Lillestrøm nå i helga 12. til 14. november. Jeg var der på lørdagen sammen med min søster.

SpillExpo 2021

Forrige gang jeg var på SpillExpo var visst i 2017. Selv om det heter SpillExpo, så er det kanskje en del der som ikke har noe med spill å gjøre. For såvidt greit, men det hadde vært fint om det var enda kraftigere fokus på spill og ikke kun det nye. Mulig jeg begynner å bli litt gammel for denne messa, siden det er mye fokus på e-sport og YouTube’re. På den andre siden er jo dette fint for å få de ungene til å komme. Men det kunne kanskje vært litt mer for oss godt voksne også.

Noe var det jo. Heldigvis var Crusaders Retro-Museum der med noen gamle konsoller og ikke minst en rekke forskjellige hjemmedatamaskiner fra tidenes morgen sånn omtrent. Veldig gøy at det var mye ukjent her, selv for meg, men også en rekke av Commodores kjære maskiner. Skulle vært litt mer av dette på messa.

Retrobutikken Kanoncon var der. Mye bra retrospill og spill relaterte varer. Kjøpe meg tre spill Mortal Kompat til Master System, The Matrix: Path of Neo til PlayStation 2 og Adventures in Magic Kingdom til NES.

Veldig gøy å være innom Brikkelauget sin stand med mye flott Lego-krasjon. Ikke minst kult å se en Lego-kunstruksjon løse Rubiks kube.

Selv om ikke cosplay er min greie, er det veldig gøy at det er folk som synes dette er noe for dem. Mange har helt fantastisk flotte kostymer og det er trolig lagt ned mye tid på det.

Etter mange timers trasking på messeområdet var det helt greit utpå lørdag ettermiddag å sette nesa hjemover.

SpillExpo 2021
Full konsentrasjon på Forza Horizon 5. Spillet ser veldig bra ut!
SpillExpo 2021
Fint med fire pinballmaskiner, kanskje flere neste år?

SpillExpo 2021

SpillExpo 2021
Et lite utvalg Commodore maskiner.
SpillExpo 2021
En Epson maskin.

SpillExpo 2021

SpillExpo 2021
Diskettstasjonen til Commodore 64.

SpillExpo 2021

SpillExpo 2021
Sega Master System

SpillExpo 2021

SpillExpo 2021

SpillExpo 2021
CDTV
SpillExpo 2021
Table top utgaven av Donkey Kong Jr.

SpillExpo 2021

SpillExpo 2021

SpillExpo 2021
Min søster og jeg spilte litt Tekken 3 som er til PSOne på PlayStation 2.
SpillExpo 2021
Brikkelauget
SpillExpo 2021
Ghostbusters
SpillExpo 2021
Lego løser Rubiks kube.
SpillExpo 2021
Det blei litt handling av retro spill.

SpillExpo 2021

SpillExpo 2021
Jeg hadde med Game Boy Camera og tok litt bilder.
SpillExpo 2021
I tillegg til min søster, traff jeg hele tre forskjellige folk som dukket opp på min Nintendo 3DS. Det er lenge siden man kunne gå rundt å treffe folk på denne måten og nå er det stort sett på messer hvor muligheten byr seg.

Legg igjen kommentar