anmeldelse-testMaster SystemMega Drive/GenesisSega

YouTube anmeldelsen min av Italia’90 er 15 år

Jeg må si at tida flyr! I mai 2006 opprettet jeg en YouTube-konto. Dette var faktisk i YouTube sin barndom. Jeg har ikke lagd så mange spillanmeldelse videoer, men den første blei publisert 4. juni 2006 (min andre videoe på YouTube) og var en anmeldelse av Italia’90 for Master System og Mega Drive. Denne videoen er nå hele 15 år!

Det er en del man kan si om denne videoen. For det første er nok stemmen min gørr kjedelig å høre på. Jeg hadde helt sikkert ikke noe særlig til manus heller og engelsken er til tider stotrete. Det får jeg nok ta på min kappe.

En annen ting er kvaliteten på videoen. Her er det et par ting som slår inn samtidig. Det ene er at opptaksenheten jeg hadde i PCen trolig ikke helt likte signalet fra hverken Master System eller Mega Drive. Husker ikke hvilket capture-kort jeg hadde på den tida. Men det var kanskje et LeadTek WinFast 2000.

En annen ting som også har en del å si på kvaliteten, er at en video på YouTube i 2006 kun hadde en oppløsning på 320×240. Ikke allverden sammenliknet med dagens oppløsninger. Videoen er forøvrig sett av 80 697 ved plubiseringstidspunktet av dette innlegget.

Når det er sagt, så er jo Italia’90 et gøy spill, spesielt om man er to. Jeg har spilt det mye på Sega Master System sammen med min søster.

Legg igjen kommentar