bøkernyheter

Nye bøker på vei fra Bitmap Books

For ikke så lenge siden fikk jeg e-post fra Bitmap Books med nyheter over bøker som kommer om ikke så lenge. Her er det for min del, en del å glede seg til.

Bitmap Books har blant annet gitt ut bøker om Amiga, C64, NES og Master System i ‘a visual compendium’-serien sin.

Den første nye boka som kommer og som det raskt kan bli en bestilling på, er The Unofficial SNES Pixel Book som kommer allerede 2. desember. Dette er i utgangspunktet en tysk boks som nå er oversatt til engelsk. Boka er på 272 sider og inneholder massevis av bilder og artikler om SNES spill. Boka tar naturlig nok for seg de store titlene, men også de mer obskure. Boka koster £29.99.

I januar åpner forhåndsbestillingen for Atari 2600/7800: a visual compendium som er en offisiell lisensiert bok fra Atari og kommer ut i april 2020. Som vanlig i a visual compendium-serien, vil boka inneholde mange skjermbilder med tekst og historier til spillene. Jeg liker denne bokserien veldig godt, har alle bøkene, og ser fram til denne boka. Atari 2600 og 7800 er maskiner jeg ikke har så mye kunnskap om.

En bok som nok kan bli spennende er The Games That Weren’t som kommer i mai neste år. Den tar for seg spill som aldri kom ut, enten de blei ferdiglagd men aldri lansert, eller avsluttet før de blei et ferdig produkt. Gleder meg til denne!

Legg igjen kommentar