Amigaanmeldelse-testCommodore

Anmeldelse: Cannon Fodder – Amiga Format Christmas Special (Amiga, 1994)

Cannon Fodder er et veldig godt og morsomt spill som jeg spilte mye på 90-tallet. Det første spillet i serien kom på Amiga i 1993 og dukket deretter opp på en rekke ander formater. Spillet fikk også flere oppfølgere.

I utgave 54 av Amiga Format fikk man spillet Cannon Fodder – Amiga Format Christmas Special (også kjent som Cannon Soccer). Dette er et lite spill med hva man kan kalle to bonus brett med et juletema. Brettene heter Land of Hope and Glory og It’s Snow Time. Tvisten i disse brettene er at troppen din skal knerte fotballspillere fra Sensible Soccer.

For de av dere som ikke vet hva Cannon Fodder går ut på, så har du en liten tropp med soldater som skal utføre oppdrag. Du klikker på skjermen med venstre musknapp for å forflytte troppen din og høyre musknapp for å skyte. Ganske grei kontroll.

To brett føles kanskje ikke så mye. Men det er morsome brett! Man må også huske at det første spillet kom i desember 1993. De to brettene i Cannon Fodder – Amiga Format Christmas Special kom i desember 1994, noe som nok var svært kjærkomment den gang. Spill nr. 2 kom november 1995. Så for mange var nok dette akkurat nok til å glede og holde interessen oppe.

“It’s Snow Time” inneholder mye snø og vann som må forseres.
I banen “Land of Hope and Glory” skjer all action på fotballbanen.

Legg igjen kommentar