Game Boy ColorNintendoNintendo Switchnyheter

The Legend of Zelda: Oracle of Seasons og Oracle of Ages på Nintendo Switch

Et spill, eller egentlig to spill, jeg ikke har spilt er The Legend of Zelda: Oracle of Seasons og Oracle of Ages. Det kom på Nintendo Switch Online + Expansion Pack i forrige uke, da jeg var på ferie.

Oracle of Seasons og Oracle of Ages er to spill som henger sammen og kan spilles i den rekkefølgen du vil. Med passord kan du få ekstra ting og andre avslutninger på spillenene. Egentlig skulle det vært tre spill i denne serien, men det ble visst litt for komplisert. Så da nøyde de seg med to.

Spillene kom på Game Boy Color i 2001 og fikk gode omtaler den gang. Jeg har begge spillene i fysisk utgave, men aldri satt meg ned for å spille dem, bare prøvd dem litt. Kanskje det er dette som skal gi meg det lille puffet?

Nintendo Switch Online - The Legend of Zelda: Oracle of Ages and Seasons (GBC, 2001)
The Legend of Zelda: Oracle of Ages (GBC, 2001)
Nintendo Switch Online - The Legend of Zelda: Oracle of Ages and Seasons (GBC, 2001)
The Legend of Zelda: Oracle of  Seasons (GBC, 2001)

Legg igjen kommentar