anmeldelse-testNintendoNintendo 64

Anmeldelse: 1080° Snowboarding (Nintendo 64, 1998)

Jeg er glad i sportsspill, men ikke nødvendigvis alltid god. Det viktigste er at man har det gøy når man spiller. Og ekstra gøy blir det jo med flere spillere. 1080° Snowboarding til Nintendo 64 er naturlig nok et vinterspill hvor man står på snowboard i ulike grener.

Spillet er delt opp i to hovedområder; triks og løp. I Match Attack er det deg mot en annen snowboarder og det gjelder å være første man ned bakken. Her er det flere vanskelighetsgrader, men du starter på Normal og må klare å komme deg videre for å få høyere vanskelighetsgrader.

Siden jeg ikke var så veldig god i dette modiet, da jeg spilte litt igjen på spillet, så kan det nok hende at Time Attack passer meg noe bedre. Her er det nemlig bare deg mot klokka. Dette kan være en fin måte å bli kjent med løypene på, samtidig som man finner ut hvilke spor man bør ta for å sette ny løyperekord.

Vil du utfordre deg mer, kan du jo prøve Trick Attack. Her gjelder det å gjøre gode triks for å få mest mulig poeng. Selvsagt må du jo bli stående når du lander. Lett skal det ikke være. Du vil bli utfordret i både baner som du kjører vanlige løp, i tillegg til half pipe.

Det er også mulig å spille to mot hverandre i 2P VS. Her er det deg og en venn som kjører og det er første man ned løypa.

Til å starte med har du et visst antall steder du kan kjøre snowboard, men det åpnes fler etter hvert som du spiller. Du kan også i utgangspunktet velge mellom fem forskjellige snowboardere, men også her vil det dukke opp flere etter hvert som du spiller.

Som nevnt er jeg ikke så veldig god i 1080° Snowboarding, men det er likevel morsomt å spille.

Utvikler: Nintendo EAD
Utgiver: Nintendo
Utgitt: Japan – 28. februar 1998. USA – 1. april 1998. Europa – 9. oktober 1998.
Kategori: sport
Spillerere: 1-2
Platform: Nintendo 64

1080° Snowboarding (Nintendo 64, 1998)

1080° Snowboarding (Nintendo 64, 1998)

1080° Snowboarding (Nintendo 64, 1998)

1080° Snowboarding (Nintendo 64, 1998)

1080° Snowboarding (Nintendo 64, 1998)
1080° Snowboarding er også mulig å spille på Wii U Virtual Console.

Legg igjen kommentar