MicrosoftnyheterXbox 360

Xbox 360 snart ikke lenger en del av Games with Gold

I snart 10 har Games with Gold vært en del av Xbox Live Gold. Det betyr at man hver måned siden 2013 fikk et par spill i måneden gratis. Som regel var dette et Xbox 360 og ofte et originalt Xbox spill. Året etter kom det også på Xbox One og noe senere var det fire spill i måneden.

I fjor var det siste originale Xbox spillet med i Games with Gold, og nå er snart tiden for å fase ut Xbox 360 også. Fra oktober 2022 vil ikke Xbox 360 spill lenger være en del av Games with Gold. Men Micosoft wil fortsette med gratis Xbox One spill hver måned.

Jeg synes egentlig det er fint at Microsoft har støttet Xbox 360 i så mange år med tanke på at konsollen kom i 2005 og nå start er 17 år. Microsoft kom faktis med en liten programvare oppdatering i mai i år.

Games with Gold - Xbox Live Gold (Xbox 360) [Thrillville: Off the Rails]
Thrillville: Off the Rails er gratis nå i juli og vil dermed være et av de siste Xbox 360 spillene i Games with Gold.
Games with Gold - Xbox Live Gold (Xbox 360) [Thrillville: Off the Rails]

Legg igjen kommentar