anmeldelse-testMicrosoftXbox 360Xbox Live Arcade

Ms. Pac-Man (arcade, 1982/Xbox Live Arcade, 2007)

Ms. Pac-Man (arcade, 1984 - Xbox 360, 2007)

Pac-Man blei en stor suksess i 1980, så da blei det kanskje naturlig å lage en oppfølger. Det skjedde året etter i form av Ms. Pac-Man.

Jeg har prøvd meg på Xbox Live Arcade utgaven av Ms. Pac-Man som kom i 2007 på Xbox 360. Dette skal da være en lik utgave av arkadeversjonen.

Opplegget er det samme som i Pac-Man, spøkelsene jager deg og Ms. Pac-Man skal spise prikker.

Brettene har også fått et par utganger på hver side man kan gå inn i å komme ut på den andre siden, i motsetning til Pac-Man som bare har en. Du har da litt flere muligheter til å unngå spøkelsene.

Det har også skjedd andre ting i forhold til fruktene som dukker opp etter å ha spist et visst antall prikker. Mens fruktene dukket opp under huset til spøkelsene i Pac-Man, beveger fruktene seg rundt i Ms. Pac-Man. Det har også kommet til noen nye frukter.

Den virkelig store forandringen mellom de to spillene, er at Ms. Pac-Man inneholder hele fire forskjellige labyrinter som det byttes går i rotasjon, hver med sin farge. Dette gjør spillet mye mer variert og kanskje spennende, og en bedre spillopplevelse og kanskje ikke like ensformig. Mens veggene i Pac-Man er åpne (altså sorte), er de i Ms. Pac-Man fylte.

Ms. Pac-Man er en god oppfølger til originalen, og med tanke på at det er flere brett å spille på, er det kanskje også hakket bedre.

Det første brettet Ms. Pac-Man.
Brett nummer to i Ms. Pac-Man.

Legg igjen kommentar