Nintendo SwitchnyheterPlaystation 4 (PS4)

Wonder Boy: Asha in Monster World kommer på våren 2021

Wonder Boy: Asha in Monster World promo

I 1994 kom Monster World IV på Mega Drive i Japan og er det sjette spillet i Wonder Boy-serien. Jeg har så vidt vært borti spillet på Virtual Console på Wii. Men Wonder Boy-spillene er ikke ukjente for meg sånn sett. Et av mine favoritt spill er Wonder Boy III – The Dragon’s Trap på Master System.

Nå er visst tida inne for en remake av dette spillet. Monster World IV er byttet navn til Wonder Boy: Asha in Monster World og kommer på Nintendo Switch og PS4 nærmere sommeren (eller andre kvartal som det står i pressemeldinga). Spillet kommer både i digital og fysisk utgave og vil koste €34.99 (norsk pris er ikke kjent). I tillegg kommer spillet i en Collector’s Edition og Mega Collector’s Edition. De fysiske utgavene inneholder også originalen Monster World IV, men er dessverre ikke med i digital versjonen.

Resten av innlegget er fra pressemeldigen (oversatt fra engelsk med Google Translate av latskapshensyn).

Pepelogoo – Ashas blå venn

Wonder Boy: Asha in Monster World promoTemaet for den nye traileren er Pepelogoo, Ashas pålitelige blå sidekick og en av hovedpersonene. Traileren viser at de to jobber sammen for å overvinne eventuelle hindringer.

Uten deres spesielle vennskap og samspill ville Asha ikke komme langt med sitt eventyr.

Wonder Boy: Asha in Monster World inneholder gåter og eventyrelementer som Asha og Pepelogoo bare kan løse sammen. Noen stier virker blokkert, men kanskje en hemmelig måte vil åpne seg hvis Pepelogoo hjelper? Et gap er for stort til å hoppe? Så kan Asha holde på Pepelogoo, og han vil fly henne over den. Da Pepelogoo er glad i ekstreme temperaturer, står han til og med ved siden av henne gjennom den iskalde og varme lavaen.

Hver gang Asha fløyter, kommer den lojale vennen hennes raskt flygende og løper til redning. Alle burde ha en Pepelogoo i livet sitt!

Den legendariske søken til to venner

Asha må frigjøre de fire åndene som er begrenset av onde krefter hvis opprinnelse hun oppdager gjennom hele reisen. Heldigvis legger hun ut på dette store eventyret med følgesvennen Pepelogoo.

Selv om historien forblir tro mot det originale spillet fra 1994, er spillet en remastret versjon av Monster World IV, med celle-skyggelagt 3D-grafikk og 2D-spill som holder seg nær det elskede originale spillet, samt forbedret grafikk og raffinert spillinnhold.

Wonder Boy: Asha in Monster World promo

Eksklusive, fysiske utgaver

Tre eksklusive begrensede utgaver kan bare forhåndsbestilles hos Strictly Limited Games. Alle inkluderer den originale Monster World IV:

  • Limited Edition er tilgjengelig for 39,99 €.
  • Collector’s Edition er tilgjengelig for € 99,99, og inkluderer fantastiske ting som Monster World Map, 2x OST (Original + Remix), Artbook, en Squishy Ball Pepelogoo og mer.
  • Mega Collector’s Edition er tilgjengelig for € 179,99. Denne utgaven feirer opprinnelsen til spillet og inkluderer alt fra CE og mer fantastiske gjenstander som Asha og Pepelogoo Figurine (18cm / 7.1 “), Asha Pixel Pin, et vinylklistremerke for konsollen din og mer.

Wonder Boy: Asha in Monster World promo

Asha in Monster World

Legg igjen kommentar