Nintendo SwitchnyheterPlaystation 4 (PS4)

Snart kommer Turrican Flashback

Jeg husker jeg prøvde meg på Turrican på Amiga, men det begynner å bli veldig mange år siden. Nå er spillene snart tilbake i en samlepakke. Turrican Flashback består av fire spill og kommer i fysisk og digital utgave til Nintendo Switch og Playstation 4.

Dette er spillene som er med i Turrican Flashback:

  • Turrican
  • Turrican II: The Final Fight
  • Mega Turrican
  • Super Turrican

Det første Turrican spillet kom i 1991 og det er de originale utviklere Factor 5 som står for denne utgivelsen. Musikken er ved legendariske Chris Huelsbeck. Kontrollen er gjort litt om slik at den passer med dagens standarder. Det er mulig å forandre filter, bakgrunner og spillene kan spilles i widescreen eller i god gammeldags retro-stil.

Turrican Flashback har ingen utgivelses dato ennå, men denne pakken er nok rett rundt hjørnet.

Turrican Flashback kommer 29. januar 2021.

Det er mulig å forandre hvordan spillene i Turrican Flashback skal oppføre seg. Spillene kan spilles i god gammeldags retro-stil eller i Widescreen.

Oppdatert 22-01-21 med info om utgivelsesdato.

 

Legg igjen kommentar