Nintendonyheter

Nintendo markerer 35-årsdagen til Mario

Nintendo hadde en Nintendo Direct torsdag 3. september i forbindelse med 35-årsjubileet til Super Mario Bros. som kom i Japan 13. september 1985. I denne sendinga avslørte Nintendo hva de kommer til å slippe i tiden from mot våren 2021.

Allerede i dag oppdaterte de Nintendo Switch Online appen til å inkludere Super Mario All-Stars til Super Nintendo (1993). Denne har jeg venta på, så skal bli gøy spille Mario-spilla i “oppgradert” utgave.

Et annet spill jeg gleder meg utrolig til, er Super Mario 3D All-Stars. Dette vil jeg si er en perle. Det inneholder nemlig Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Det gledelige er at spillet kommer allerede 18. september. Spillet er kun tilgjengelig fram til 31. mars 2021.

13. november kommer Game & Watch med Super Mario Bros., Super Mario Bros – The Lost Levels (eller Super Mario Bros. 2 som det heter i Japan) og Ball (Mario version) i farger. Det ser faktisk veldig kult ut. Den tror jeg vil gjøre seg i samlingen.

Snart kan du spille Mario Kart på en helt ny måte. 16. oktober kommer Mario Kart Live: Home Circuit. Her setter du opp en bane i din egen stue og kjør rundt. Spennende måte å bruke AR på.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury kommer 12. februar 2021. Dette er en oppdatert versjon av spillet som kom på Wii U i 2013.

Jeg gleder meg veldig til Super Mario 3D All-Stars, og å spille Super Mario Sunshine igjen.
Jeg har venta på at Super Mario All-Stars skulle dukke opp.
Super Mario Bros. som Game & Watch.
Mario Kart Live: Home Circuit virker veldig spennende.
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Legg igjen kommentar