Nintendonyheter

Spennende spill i Nintendo Direct (juni 2023)

Nintendo hadde en ny Nintendo Direct onsdag 21. juni 2023. Her dukket det opp en del spennende titler som kommer i løpet av året. Et spill jeg godt kunne tenke meg å spille er en remake av Super Mario RPG. Originalen kom på Super Nintendo i USA og Japan i 1996, men aldri i Europa. Det skjedde først på Wii Virtual Console mange år senere. Det ser bra ut og Mario & Luigi Superstar Saga på DS kan minne litt om det. Dette har jeg spilt og liker. Super Mario RPG har jeg så vidt bare prøvd. Spillet kommer i november.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 lar deg spille de tre første Metal Gear Solid spillene. I tillegg får de med de originale NES spillene. Dessuten så Batman: Arkham Trilogy også veldig flott ut.

Pikmin er tilbake i Pikmin 4. Jeg har faktisk aldri spilt Pikmin før, så dette spillet virket veldig fristene. En demo kommer 29. juni. Men om du ikke klarer å vente, kan du kjøpe HD utgaven av Pikmin 1 og Pikmin 2 på eShop allerede nå. Disse spillene kom opprinnelig på GameCube for ca. 20 år siden.

Et nytt Mario-spill er også på trappene. Super Mario Bros. Wonder kommer 20. oktober. Dette er et 2D spill og du kan spille flere sammen samtidig.

Pikachu er tilbake som detektiv i Detective Pikachu Returns. Dessuten kommer Luigi’s Mansion 2 i HD utgave. Dette spillet var opprinnelig et Nintendo DS-spill.

Dette var en veldig kort gjennomgang. Du kan se hele Nintendo Direct nederst i innlegget og lese mer på nintendo.no.

Super Mario RPG

WarioWare: Move It!

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1

Super Mario Bros. Wonder

Pikmin 4

Detective Pikachu Returns

Nintendo Direct 23. juni 2023

Legg igjen kommentar