messer/utstillinger

Retromessa 2020 – digital event lørdag 29. og søndag 30. august

I år blir det ingen vanlig Retromesse i Sandefjord på grunn av covid-19 situasjonen. Men folka bak messa lar seg ikke stoppe av litt korona-virus. De har nemlig jobbet lenge med å få til et digitalt event. Det skjer lørdag 29. og søndag 30. august.

Programmet ser veldig bra ut. Her blir det blant annet intervju med Trip Hawkins, Grant Kirkhope, Brenda og John Romero, konkurranser og minikonsert med David Wise. Alt kan strømmes på retromessa.com. Det er flere av intervjuene jeg gleder meg til å se.

Bildene i innlegget er hentet fra Facebook-sida til Retromessa.

Trip Hawkins
Grant Kirkhope
Brenda og John Romero
Nerdelandslaget ved Andreas Hedemann og Camilla Kierulf Jørgensen
Christopher Robin
Metal Jesus Rokcs
Howard Scott Warshaw
Completionist og Jesse Cox
Ashens
David Brevik
Børge Lund
Battletoad speedrun med skaperne Kevin Bayliss og David Wise
Retromessa 2020 – Digital event

Legg igjen kommentar