anmeldelse-testCommodoreCommodore 64

Anmeldelse: Computer Christmas Card (Commodore 64, 1985)

Computer Christmas Card (Commodore 64)

Jeg er litt usikker på hva jeg skal karakterisere Computer Christmas Card på Commodore 64 som. Det kan vel nærmest sees på som en demo. Når programmet er ferdiglastet inn, skriver du inn navnet ditt eller hva du måtte ønske, sette seg ned og nyte.

Du får se nissen fly over himmelen i Computer Christmas Card. Lande på et tak, klatre ned i pipa, fylle opp en sokk med gaver og drikke et glass med udefinert innhold. Så klatrer nissen opp i pipa igjen og flyr av sted. Før det hele gjentar seg på nytt. Det hele er akkompagnert av en julemedly.

Grafikken er veldig flott og rommet nissen kommer inn i er detaljert. Animasjonene er også veldig gode. Og man ser tydelig at julesokken blir fylt med gaver. Musikken er også treffende.

Computer Christmas Card har ingen større mening bak seg enn å få deg i julestemning. Og er du retro interessert, så klarer den det. Perfekt for å surre i bakgrunnen om du inviterer til retrospilling i jula. I en emulator kan man jo også ta skjermbilder å få flotte julekort.

Legg igjen kommentar