Retro på TV/film

Retro på TV: CSI Cyber

Jeg liker CSI Cyber selv om de kanskje er litt overflatiske og forenkler veldig det tekniske. Men likevel, gøy å se på. I episoden “Python” (S02E08) er de på jakt etter en hacker som går under navnet Python. Sporene fører dem barnsomhjemmet hans og på gutterommet de kommer inn i kan man se på en Genesis (det amerikanske navnet på Mega Drive), to eller tre SNES (kan det se ut som), en Game Boy, noen Atari 2600 spill og en del gamle hovedkort til PC.

På venstre side ser man det som ser ut til å være en SNES. På høyre side ser man en Sega Genesis (Mega Drive).
Til synelatende ser det ut som det er en NES-kontroller som er koblet til en Super Nintendo. Vi ser også en Game Boy.
I dette bildet ser kontrolleren koblet til port 1, mens i bildet over er den faktisk koblet i port 2. Disse er hører til samme scene. Så det er tydelig at opptakene til dette har skjedd på forskjellige dager. En liten blooper der altså.
I hylla kan man se flere forskjellige Atari 2600 spill, Nintendo 64 og muligens Genesis spill, samt noen hovedkort til PC.
Enda flere hovedkort og en diskdrive til Commodore 64.
Det kan se ut som at det kanskje står en SNES opp på TVen.

 

Legg igjen kommentar