nyheter

Vær med å folkefinansere det nye Flåklypa Grand Prix-spillet

I vår annonserte Ravn Studio at de var i gang med et nytt Flåklypa Grand Prix spill. Denne gangen prøvder de folkefinansiering av spillet på Startskudd.no og starte allerede med det i sommer. Målet er i første omgang å få inn 500.000. Om det ikke skjer, vil pengene tilbakebetales.

Flåklypa Grand Prix som kom ut i 2000 solgte hele 380.000 eksemplarer. Det nye spillet virker absolutt lovende. Det er oppdatering av minispillene fra den første utgaven. Denne gangen vil det også bli mulig å kjøre billøp i en 3D verden.

Flåklypa Grand Prix vil komme på Steam og Nintendo Switch.

Noen sitater fra beskrivelsen på Startskudd.no:

Denne gangen vil du selv kunne sette deg bak rattet på Il Tempo Gigante og oppleve det berømte ‘magasuget’. Historien fra den ikoniske filmen fra 1975 blir som før fortalt gjennom karakterene vi elsker, men nå befinner du deg i et ekte 3D-miljø. Du kan fritt bevege deg og utforske, også de rekonstruerte minispillene du aldri fikk nok av. Her vil du få bildeler for å bygge bilen og kjøre på de mange nye og spennende 3D-racerbanene vi skal designe. Nå vil du kunne vinne stadig nye biler og baner inntil du til slutt er klar for det ultimate racet, Flåklypa Grand Prix.

I de kjente og kjære minispillene vil du denne gangen befinne deg i ‘ekte’ 3D-miljøer, ikke bare i et statisk/flatt perspektiv. Se gjerne for deg hvordan det vil bli når du f. eks. spiller Ludvigs labyrint eller Solans ville sykkeltur ned fra Flåklypa-toppen! 3D gir muligheter for mange nye og spennende gameplay-elementer og andre vinkler i spillet.

Spillet vil lanseres i november 2019.

One thought on “Vær med å folkefinansere det nye Flåklypa Grand Prix-spillet

Legg igjen kommentar